måndag 26 december 2016





Annandag jul
Jag får önska alla en God fortsättning på julen nu har vi redan hunnit till Annandag jul och därmed även sista Måndagen för det här året. På vårt köksbord står en vacker Tulpanbukett som vi bland annat  fick på julafton när vi skulle fira julaftonen tillsammans med nära och kära här i vårt hem.Tulpaner får man allt lite vårkänslor av för nu har det vänt och vi går mot ljusare tider igen.
När man sitter inne och aftonen börjar skymma är det så vackert när man tittar ut och ser den vita snön ligga i träden för vi fick ju lite grann julesnö på julaftonen och det lilla som kom är jag nöjd med.
Det är även härligt med en promenad så här på annan dag jul och i dag var himlen vackert blå  och nu har det blivit mindre halt även om det hala finns under snön då är det tur att det finns skoterspår att gå efter där är det inte halkigt.
När dotter och måg var hem på visit senast så fick jag ett litet uppdrag i form av att sticka knästrumpor till dottern hon ville ha ett par vita och ett par svarta. För att jobbet ska bli lite utmanande så har jag tagit mig an ett mönster som gör att det blir lite mer intressant då får man även tänka lite grann, för mig är det roligt att alltid ha ett handarbete att sitta med på lediga stunder.De svarta strumporna ska jag vänta ett tag med tills det blir lite mer ljusare tider. Som tur var så fick jag göra en ögonoperation i form av ett linsbyte  under julveckan som nu gör att jag ser väldigt mycket bättre än innan så det ska nog inte bli något problem.

Avslutar med att önska alla en fortsatt bra Annandag Jul

 

 

3 kommentarer:

  1. Tulpaner är så fint.God fortsättning.

    SvaraRadera
  2. Vilka vackra vyer det blir med lite vit snö. Har stickat mycket i höst, men nu får stickorna vila, så jag hinner läsa mina julklappsböcker.
    Ha en fin fortsättning på december.
    Marika

    SvaraRadera
  3. Härligt med lite julsnö! Handarbete är alltid kul när trädgården ligger i vila och med bättre syn går det säkert undan med strumporna.
    Önskar en god fortsättning!

    SvaraRadera