torsdag 28 mars 2024

 Och så var påskveckan här

Nu har vi kommit till påskveckan och det är en fin högtid  även det,för vår del så blir den lugn i år.Tidigare år så har vår dotter och måg besökt oss då de har kommit hem från Göteborg och då har de bott hos oss några veckor. 

 Nu har hon flyttat hem till Västerbotten och Umeå och då den nya kärleken har barn så har de redan inbokat saker att göra men nu får vi ha henne hos oss efter påsk i stället då hon kommer hem då får vi ta igen det i stället.

Det har blivit bara två timmar med bil mellan oss och det känns verkligen så härligt.

Påsken är även den en fin högtid den kommer ju i en härlig tid när våren är på gång vilket alltid är positivt.

I vanlig ordning så plockar jag fram några påsksaker men inte alls lika mycket som till julen men det är ju så härligt med den gula färgen den gör mig glad.

 

Den här tuppen i trä har några år på nacken och kommer från min mans familj och är så fin med guld på sina vingar och den har sin plats i köksfönstret.

 


 

Ännu så ligger vinterns snö kvar och det har även kommit mera så skoterföret är kvar för de som gillar åka i väg och gräva ner sig i en grop för att lapa sol som förhoppningsvis ska lysa från en klarblå himmel.

Det är vad man hoppas på i alla fall vi får se hur det blir med det.

Jag avslutar med att önska alla En Glad Påsk.





2 kommentarer:

  1. Hej Margareta!
    I år har jag glömt allt Påskpynt, brukar hänga upp några påskhäxor. Idag var det sol och ganska fint, men nu regnar det. Upptäckte både blåsippor och snödroppar ute.
    Ha en riktigt Glad Påsk!
    /Marika

    SvaraRadera
  2. Det er jo så fint at datteren fin har flyttet nærmere. Flott påskepynt. Den svarte toppen er virkelig fin. Jeg håper at du slipper å få mer snø nå. Her regner det veldig mye nå, og snøen smelter. God påske!

    SvaraRadera