fredag 15 mars 2024

En ny vår nalkas

Den kommer med en varm sol som lyser och det är takdropp och fåglar som kvittrar och vi som sitter och njuter i solen man måste ju ta vara på stunderna.


 

Jag har även satt upp lite vårliga gardiner här hemma hade tänkt få i ett par nya men de som jag hade tänkt fanns inte kvar i affären.

Jag gillar dessa det ger mig lite vårkänslor.


Jag har även tittat till mina dahlia knölar och de verkar må gott där de ligger och väntar på att våren ska  sparka igång på riktigt.


Just den här har en mörk vinröd färg och är så vacker har fått den av en väninna här tillsammans med rosa brudslöja.

Just den här Dahlian har jag gett vidare till några vänner och en del har blivit planterade i rabatter  som denna och blivit rejält stor vilket har tjusat många som gått förbi och dessutom förevigade på bild förstås.Man måste ju bara föreviga det som är vackert

Den här köpte jag för två vårar sedan och den är jättevacker även den jag blev riktigt förtjust.

Nu har vi nio plusgrader och det töar ordentligt vi skulle behöva regn någon dag för drivorna är ordentligt höga ännu.De har det lite tufft särskilt en sådan här dag när det är så varmt och nu kommer även solen fram.

Jag avslutar med att önska alla ett fint veckoslut.



 




3 kommentarer:

  1. Hej Margareta!
    Hoppas att snön börjar smälta hos er. Här är den helt borta. Vädret är grått och trist idag så jag önskar mig lite solljus. Riktigt fina dahlior. Min leverans av nya kom igår, de får vänta ett tag innan de blir planterade.
    Ha en trevlig helg /Marika

    SvaraRadera
  2. Ja, endelig går det mot vår. Dine dahlia har fine farger. Legger du de i ren sand om høsten? Det er bare å glede seg til de blomstrer.
    Ha det godt

    SvaraRadera
  3. Hej, jag är Nira Shalom, efter att ha varit i ett förhållande med Anderson i flera år gjorde han slut med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha tillbaka honom så mycket på grund av den kärlek jag har till honom , jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformler som kunde hjälpa mig att besvärja honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget val än att prova det, jag mailade trollformlern, och han sa till mig att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han förtrollade och överraskande nog den andra dagen, klockan var runt 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag blev så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckliga tillsammans igen. Sedan dess har jag gett ett löfte om att alla jag känner som har problem med relationen, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla trollformaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: babawalewiseman01@gmail.com du kan mejla honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
    1) Kärleksbesvärjelser
    2) lösning och bot mot all sjukdom
    3) Örtkur för alla sjukdomar/sjukdomar
    4) Äktenskapsbesvärjelser
    5) Graviditetsbesvärjelse
    6) Uppbrottstrollformler
    7) Dödsbesvärjelse
    8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
    9) vill tillfredsställa din älskare
    10) Lotteri
    Kontakta denna fantastiska man om du har några problem för en varaktig lösning
    genom babawalewiseman01@gmail.com
    WhatsApp +2348136951551 Viber +2348136951551

    SvaraRadera