söndag 5 november 2023

 Allhelgonahelgen

 

I helgen tänder vi ljus och tänker på dem som har lämnat oss det är en fin högtid då man har mera omtanke om de som vandrat före oss .

Vi har fått rejält med snö under natten så nu är det allmän snöröjning det blir så vackert i vår natur men vi har fått ganska mycket man kan ju undra varför ska det komma så mycket på en gång?Dessutom så är den otroligt tung tur att vi har en bra snöslunga som man kan använda.

Daggrosens röda bär lyser så vackert mot den vita snön.


Dessa så fina St Paula som förgyller fönsterbrädan när de blommar och det gör de när det är som mörkast men kan även blomma andra tider på året så härligt.

Jag önskar alla en fin söndagskväll och hoppas att Ni har det bra själv så har jag haft en turbulent vecka med lasarettsbesök och en massa provtagning men nu börjar det räta upp sig och jag har fått bra hjälp och börjar må allt bättre.


 

 




2 kommentarer:

  1. Så mye snø du fikk ja. Det fikk vi her også, men nå har mye av det smeltet. Snø er så vakkert med en gang det kommer før det blir mildt igjen. Så fint det er med røde nyper mot den hvite snøen.
    Ha det godt.

    SvaraRadera
  2. Hej Margareta!
    Ni har mycket snö, allt som kom här är redan borta och nu har det regnat en hel vecka. Du har det så fint med ljus. Det är en fin tradition att tända ljus för alla som inte finns kvar hos oss. Hoppas att du kryar på dig och att du får hjälp. Ha det gott /Marika

    SvaraRadera