torsdag 4 april 2019


Välkommen våren
För nu har den kommit även hit till mig enligt väderlekstjänsten så är det så och den är så välkommen.För några veckor sedan så visade jag längtan efter vad som finns i denna rabatt och nu har det tinat fram så fort kan det gå om gumman tö gör det hon ska.

I den övriga trädgården så går det betydligt saktare för här har vi ganska så mycket snö ännu men det är helt i sin ordning så här i början på April.

Den här fina Nässelfjärilen visade sig för oss på vårt torp för någon dag sedan den har bott i uthusen och vaknade väl en dag när det var varmt på grund av att solen sken.
Här har det blivit många timmars solande och det är så härligt att åka hit för några timmar då vi även kokar vårt kaffe över öppen låga och efteråt när vi har fikat så promenerar jag hemåt det är ca 2,7 kilometer vilket är en otroligt härlig promenad.
Våren gör att det känns gaska så härligt att få slänga bort ris som torkat och blivit fult och byta ut mot vackra vårblommor i och med det så blir det en glad färgklick man möter varje gång man passerar zinkhinken med blåa Penseér. 
Inomhus så har jag plockat in några kvistar av Hägg och de började på en gång komma blad och nu så är det även vackra hängen som är blomknoppar vilket visar att allting bara står och väntar på värme. 
Det här var lite bilder så Ni får se hur det ser ut här hos mig just nu och jag länkar förstås som vanligt till 
 
Gå gärna in där och ta del av andras härliga vårbilder.

Önskar alla ett riktigt fint veckoslut.

 

 
 



1 kommentar:

  1. Hej Margareta!
    Härligt att våren kommit till dig, det är bara att njuta. Så fint i din hink med både penséer och en blå trädgårdstomte. Min tomte kloker har fått flytta ut, han sitter under krikonträdet.
    Ha en trevlig helg /Marika

    SvaraRadera