tisdag 31 oktober 2017




 Månaden Oktober går mot sitt slut
Som vanligt så är det svårt att riktigt hänga med tidens framfart men det beror säkert på att man håller på med en hel del olika saker och att vi inte har fått någon snö förrän nu.Den ligger faktiskt kvar dessutom fortfarande annars brukar den ju tina bort och om man ser positivt på det så blir det bra mycket ljusare än innan.
Nu är väskan packad och bilen full av fyllda kartonger vi ska resa ner till dotter och måg som bor i Göteborg där de ska flytta in i en större lägenhet det ska bli riktigt roligt att få åka ner till dem och hjälpa dem med flyttbestyren
I helgen har vi ju gått in i vintertiden och vi närmar oss den mörkaste av tider då passar det bra att tända ljuslyktor.Den här lyktan lyser så fint när man tänder ljuset i den den är även fin annars också med sitt vackra glas.



För ett tag sedan fick vi det här fatet när vi hade en middagsbjudning med en liten fågel på  och jag har prövat att göra några rosor av lönnlöv och jag tycker att det blev en fin dekoration på fatet som håller ett bra tag framåt.
I vårt köksfönster så har jag flera av St Paula som blommar för fullt jag tycker mycket om dessa som har så vacker blå färg.Det är otroligt tacksamma krukväxter som ger en glädje i stort sett nästan alltid de har endast en kort viloperiod innan de börjar om med sin blomning igen.
För ett tag sedan så fixade vi till vår trapp har länge funderat vad vi skulle göra hade funderingar på måla den men då vi har en vit hall så ville vi ha  kvar den fina träfärgen på trappen och då blev det att inköpa dessa trappskydd och vi blev väldigt nöjda med resultatet.I ett hus som har några år på nacken så finns det alltid någonting att förbättra och så länge man själv kan göra det och tycker det är roligt så behöver man inte fundera vad man ska göra under vintern när trädgården är i vila.

Med det så önskar jag  alla som tittar in här ett fint slut på Oktober och hopp om en bra början på November.











1 kommentar:

  1. Hej Margareta!
    Vi har ingen snö ännu, men det dröjer nog inte länge till. Ser ljust och fint ut. Nu när det blir snö och kallt, får man se till att fixa inomhus istället.
    Ha det bra i Göteborg /Marika

    SvaraRadera