torsdag 18 maj 2017
Månadens bild(er)
Äntligen så har vintern gett upp och lämnat oss nu har även vi fått underbara varma vindar och man kan klä av sig vinterstassen och plocka fram lättare kläder.I trädgården så går det fort nu, denna underbara Vårviva har slagit ut på nytt  den som jag en gång fick av min svägerska.Det är en växt som blommar rejält länge och som jag har förstås på flera ställen just för att  den är så tacksam.
Vitsipporna har även de slagit ut och de har satt sig både här och där i rabatten då kan man passa på att dela med sig så min granne fick en planta av dem hon hade nämligen ingen.
Nu när gräsmattorna börjar få en grönare nyans så börjar en underbar tid med roligt trädgårdspyssel man kan säga att det kommer att bli många härliga timmar i trädgården.Jag har även planterat ut Tomater och Gurka i växthuset så de får börja växa som de ska.Vi har dessutom fått 26 mm regn ett välbehövligt sådant för både trädgårdar och framförallt bönderna som nu får börja med vårarbetet.Månadens bild är temat i Blommig fredag men jag bjöd Er på några bilder kan inte låta bli nu när vi äntligen har fått Vår här hos oss.Gå gärna in på den här sidan http://blandrosorochbladloss.blogspot.com/  här får Ni ta del av flera fina bilder på dagens tema.

Må så gott alla och ha en trevlig trädgårdshelg
5 kommentarer:

 1. Hej Margareta!
  Visst är det underbart, känns som att vi fått sommar på en gång. 27-28 grader helt otroligt. Det blir mycket trädgård i helgen.
  Ha det fint /Marika

  SvaraRadera
 2. Visst är det underbart att det äntligen kom lite vårvärme. Jag har inte riktigt förstått att det blev så varmt och att man kan ta av sig lite vinterkläder. Nu börjar allt komma upp med en väldigt fart, det gäller att hänga med så man inte missar något. Ha en fin helg. Carita

  SvaraRadera
 3. Deilig når det blir litt varme. Godt å kunne ta på lettere klær, være ut og nyte det som skjer i hagen.
  Ha en fin helg:-)
  Eirin

  SvaraRadera
 4. Så mycket det betyder att det kommer lite regn! Din Vårviva tycker jag mycket om, så söt!

  SvaraRadera
 5. Ja, endelig! Søt primula :) Ha en fin helg!

  SvaraRadera