tisdag 14 februari 2017




 Ett hjärtligt inslag
I dag har vi ju Alla hjärtans dag och då passar det fint att visa att i trädgården är man omgiven av hjärtan.Här har jag en gång gjort ett hjärta i betong som jag har har satt upp och som visar att den som vill titta in här är hjärtligt välkommen att hälsa på.
Funkior av alla de slag har oftast hjärtformade blad och som dessutom är så dekorativa den här Funkian har det också med inslag av en vit kant som gör den extra fin.Här tillsammans med en gammal torp växt som är en blå Toppklocka .de tycker jag verkligen klär varandra.
Praktbetonica även den har hjärtformade blad och den här har jag fått av min svägerska och jag gillar den på grund av dess vackra blommor men även bladen har gjort ett intryck på mig då den är även fin efter blomning.
Rosa Pionvallmo dessa små mini Pioner som gärna vill vara på många ställen då de gärna sprider ut sina frön om man inte är påpasslig och tar bort dess frökapslar.Nu är de ju så fina så det gör inte så mycket.

Rosenkalla som jag har inomhus den passar in i dagens sammanhang med sina hjärtformade röda blommor.

Jag avslutar med en liten vers som passar in på den hjärtfyllda dagen,  "Var glad alla dagar ty hjärtat ingen vinter har" och det är väl bra tur det .
Önskar Er alla en riktigt fin dag och tack för alla fina kommentarer i mitt förra inlägg.







1 kommentar:

  1. Hej Margareta!
    Det var många fina hjärtan,hoppas du hade en fin dag.
    Ha det fint /Marika

    SvaraRadera