torsdag 13 oktober 2016




En härlig Onsdag
I går var vi på nytt till våra ägor i min barndoms by den här gången skulle det arbetas. Maken skulle jobba med några träd som blåst ut och jag hade uppdraget att dra bort riset vilket var ett bra jobb för mig och när vi hade jobbat ett bra tag så blev det fika vilket vi behövde.
När vi fått i oss lite energi så fortsatte maken och jag tog tag i såg och började hyggesrensa vilket verkligen behövdes för sly det växer fort och det blir så otroligt fint efter man fått bort det.Det kommer att bli fler arbetspass med roligt arbete och då vädret är perfekt så är det även en trevlig motionsform.
Den här Onsdagen bjöd oss på vackert väder och det kändes kyligt i luften men som det är att har man rätt kläder på sig så är det inga problem bara solen skiner så är det bara härligt.
I närheten där vi var så har min bror sått en vild åker för de vilda djur som finns där men det är väl egentligen Älg som är den främsta tanken ska få hitta dit och få sig ett skrovmål på goda ax.
  Det syntes tydligt att Älgarna hade haft en fin plats att vara på  man kunde se att de hade både betat och legat och vilat där.Några vilda djur såg vi inte till den här dagen de höll sig på ett bra avstånd.
Jag passade på att ta med mig hem några Ax för jag tänkte att älgarna gott kunde dela med sig när de nu blir bjudna på så god föda av ägarna.
Den här växer vilt på ägorna och de verkar trivas för det finns ganska mycket av dem det är en växt som sitter i marken med revor men jag vet inte vad den heter min bror trodde att den kallades för "kärringkrut" men jag vet inte. Kanske det är någon annan som vet?

Önskar alla som hittar hit på min sida en riktigt fin dag.












 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar