Sylt av skogens guld
vi råkar ha kvar några påsar i frysen och till efterrätt i går då vi hade middagsgäster så blev det varm sylt och glass en enkel och god efterrätt.När jag kokar sylt oavsett vilka bär som helst så har jag inte så mycket socker i, närmare bestämt 3 dl på en kilo bär då känner man mera bärsmak. Sedan blir sylten tillräckligt söt ändå och alla kan äta av den sedan fryser jag ner den då den naturligtvis håller sig mindre länge i kylskåpet.
I dag har vi haft en lugn Söndag det har inte blivit så stora utsvävningar mer än en skogspromenad i 10-gradig kyla och naturligtvis mulet även om vi såg på himlen att det finns hopp i varje fall i morgon så kanske vi får se den efterlängtade solen.
Ha en fortsatt bra eftermiddag
I dag har vi haft en lugn Söndag det har inte blivit så stora utsvävningar mer än en skogspromenad i 10-gradig kyla och naturligtvis mulet även om vi såg på himlen att det finns hopp i varje fall i morgon så kanske vi får se den efterlängtade solen.
Ha en fortsatt bra eftermiddag
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar