torsdag 11 april 2024

 Äntligen börjar vi känna vårens vindar blåsa

Vår dotter och måg var hem från Umeå hon blev uppvaktad då hon skulle fylla år dagen efter nämligen den 8/4 det var37 år sedan hon sprang i dessa små skor.Tänk vad tiden går ändå man minns dagen då hon föddes som i går då hade vi också mycket snö.

Det är ju så kul att de nu kan komma över en eftermiddag och äta middag med oss och åka tillbaka senare på kvällen verkligen så härligt eller stanna och sova över det är vi inte bortskämda med.

Nu börjar det hända grejer snön har det lite kämpigt nu då solen står högt på himlen och det är många plusgrader.Invid väggen så har jag vårblommor på gång det är verkligen lycka.

Inne i växthuset så har det även varit sommartemperaturer där inne var det över 20 grader varmt verkligen så underbart.

Mina sticklingar på pelargoner har tagit sig fint där de står i fönstret.

Det här betyder att nu har vi vår på gång jag har satt några vårblommor i en zinkhink som möter oss när vi går mot vår trappa.

När vi sitter på vår altan så har vi blicken mot en pil som vi har planterat vid vårt sommarhus och här är det många fåglar som sitter och tittar på oss men mest av allt så har de blicken mot en matstation. De är mest flera domherrar som är här och de är ju så fina.
 

Jag avslutar med att önska alla en fin fortsättning på veckan


 


 

 





2 kommentarer:

  1. Hej Margareta!
    Så härligt att snön börjat smälta hos er också. Kan förstå att du trivs med att dottern bor närmare nu. Så skönt med våren. Lite avis på domherrarna men jag har fått ha dem på besök flera gånger i vinter. De är så fina.
    Ha det gott /Marika

    SvaraRadera
  2. Så godt at snøen hos deg begynner å smelte nå. Flott å kunne plante stemorsblomster ute nå. Det skal jeg også gjøre ute nå. Dompaper har jeg også besøk av nå. De er så fine med sine røde farger.
    Ha det godt.

    SvaraRadera