fredag 25 november 2022

 November bilder

Så här i November så är den något bleka novembersolen som  bara är uppe en kort stund på dagen men gör sitt bästa för att lysa på oss  och det är ju alltid lika fint när den gör det.

 

 Denna så fina Novemberkaktus som blommade i år mer än någonsin vilket är jättetrevligt den här mörka månaden.

Eftersom november är en ganska så mörk månad då ljuset blir en extra bonus så blir det så fint med lite extra belysning på olika ställen.

Det här att sitta och sticka framför brasan är även det någonting som är så mysigt så här i november.

Utanför i trädgården så är daggrosens vackra bär en fin tillgång för våra fåglar och jag har sett att de gärna plockar av bären och äter av dem.


I slutet på månaden så kommer dessa så härliga julblommor ut i handeln och hyacinter de vita köper jag och det blir så många minnen som poppar upp när de blommar och dess doft sprider sig.

Utanför vårt hus i år så är det lite vitt utanför och det är så vackert minns däremot inte när vi hade så lite snö men det har förekommit det vet jag.

Det var lite grann om hur mitt november ser ut och jag länkar över till TrädgårdsFägring 

Önskar er alla ett fint avslut  på veckan och en fin advent.
 







4 kommentarer:

  1. Så fine novemberbilder du viser! Lys inne er så hyggelig nå når det er så mørkt ute. Din novemberkaktus er veldig fin, og jeg kjøpte maken til den i forrige uke. Jeg er så glad i hvite blomster, så jeg måtte ha en sånn. Ditt strikketøy ser så flott ut. Jeg strikker også nå, og det er også så hyggelig å holde på med nå.
    Ha det godt.

    SvaraRadera
  2. Hej Margareta!
    Det är så skönt att man får plocka fram lite adventsljusstakar nu i mörkret. Det ser riktigt mysigt ut med en brasa och en vacker stickning. En härlig Novemberkaktus.
    Ha en skön helg och 1: Advent
    Hälsningar Marika

    SvaraRadera
  3. Hej Margareta,

    Så mysigt ni har det! Så här i novembermörkret behövs både lite fina blommor och ljus för att pigga upp. Särskilt om snön dröjer. Daggrosen är som ett smycke med sina frukter!

    Ha det gott! Ulrika

    SvaraRadera
  4. Det är en härlig tid som är nu när vi kan pyssla med mycket som åtminstone jag oftast inte gör sommartid. Var tid har sin sak...
    Ha en fin andra advent! Carin

    SvaraRadera