söndag 18 mars 2018


Marssöndagsbilder
Vackra dagar som den här så har vi på nytt börjat åka till vårt torp och sitter i var sin solstol och njuter av den varma solen som gör att man får lite mera färg i ansiktet.Som Ni vet så har vi väldigt mycket snö och den Pil som vi sågade ner på sensommaren har nu blivit som en vinterskulptur ganska så vacker som det blir när naturen själv får komponera.
Nu börjar det märkas att det är dropp från taken och när det fryser på så blir istapparna i buskarna också vackra.Det är en ganska så underbar årstid vi är inne i måste man ju säga.I dag har vi haft plusgrader för första gången i vinter och det har även regnat lite grann. Den snö som låg på vårt växthus har rasat ner och nu kan man gå in där något som jag kommer att göra många gånger när solen skiner för att känna värmen där inne vilket är så klart helt underbart.
Inomhus så har jag påskpyntat jag köpte mig en liten gul Krisantemum när vi helghandlade och den passar så fint  i det här ägget som jag fick av min väninna Ingrid för ett antal år sedan.I år så har vi ju så tidig påsk och det är bara nästa vecka och sedan är vi där.
Även den fina Påsktuppen har fått komma fram den som jag beställde från en katalog år 2000.När Påsken kommer så pyntar jag inte så värst mycket men det blir några tuppar och kycklingar som jag plockar fram i alla fall och någon påsk duk.

Det var lite grann om vad som just nu händer i min del av världen.

Önskar alla en fin vecka som bland annat innefattar vårdagjämning.








2 kommentarer:

  1. Hej Margareta!
    Jag har också suttit och njutit av solen idag, var riktigt varmt och skönt. Snart är det Påsk, men före det blir det trädgårdsmässa. Har köpt lite nytt pynt i år, men de gamla påskhäxorna får hänga i fönstret i år igen.
    Ha det fint /Marika

    SvaraRadera
  2. Det går mot en vår trots all snö och kyla. Men solen värmer när den är framme och det blir takdropp, underbart. Snart så blir det nog en väldans fart i trädgårdar och täppor. Ha det fint. Carita

    SvaraRadera