torsdag 18 augusti 2016






Så mycket som blommar
 Rosenflockel som jag skrev om i ett tidigare inslag nu har jag både gett bort delar av den till glada mottagare och även behållit delar av den själv.Jag planterade en del av den i min stora rabatt här blir den fin med andra blommor som Höstsilverax men jag har även satt en del av den på ett separat ställe i trädgården .Höstsilverax måste jag ju nämna en växt som jag gillar för dess blad som är så fin i buketter men dess djupa vinröda färg som gör sig så fint bland alla andra växter här hinner den tyvärr inte blomma men man får vara nöjd ändå.
Den låga varianten av Fackelblomster gillar jag lika mycket som den höga här gör den sig rätt bra tillsammans med rosa Fänrikshjärta.
Söt Veronica är även den rätt så fin där den står den är en sen växt som gör att man tror att den har gett upp men så kommer den till slut och då blir man ju glad förstås.
Den här sommaren har jag minsann fått vänta på den vackra Dahlian men häromdagen så bestämde den sig för att slå ut i blom.Nu hoppas jag att sommaren kommer tillbaka så vi får tillbaka lite värme för då hinner fler knoppar av den att slå ut.
Sommaren kan man säga tog slut från en dag till en annan och man hinner inte mentalt riktigt med.I går när jag var ut på min skogspromenad så hade det inte varit fel att ha vantar på sig.

I går kväll var jag i väg på sommarens sista trädgårdsvandring ut till Söderbodan och fick beskåda en otroligt fin trädgård med många träd och olika växter och en hel del olika Funcior. Trädgården var granne med havet och man hörde bruset från det hela tiden  en underbar upplevelse.

Jag avslutar med att önska alla en trevlig fortsättning på veckan
 
 

 
 

1 kommentar:

  1. Det var en vacker Dahlia, jag väntar på de flesta ännu.
    Ha det fint /Marika

    SvaraRadera