tisdag 25 oktober 2011

Glutenfritt tunnbröd
Jag har bakat brödet nyligen och fryst in när dottern som är känslig för gluten kommer hem på besök och vi kanske kommer på tanken att äta surströmming då är det bra att hitta. Man kanske även vill bjuda på en hård smörgås med gott pålägg då är det också bra att det finns.I stället för sirap så kan man med fördel ta honung då blir det mindre sött det gjorde jag när jag bakade.Det är ett favorit bröd kan jag meddela. Är man glutenintolerant så finns det inte så mycket att välja på när det gäller tunnbröd vet inte om det finns alls, jag har då inte hittat något.Annars så har det börjat finnas mycket mera mjukt bröd i handeln i deras frysdiskar så kan man hitta några varianter som är goda dessutom.Däremot så är det inga som helst problem att baka tårtor,kakor och annat gott till kaffet. I dag ska vi åka till skogen och ta hem en utegran solen flödar det är några minusgrader och det är en helt fantastisk vacker dag. Ha det som allra bäst alla som hälsar på

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar