fredag 15 december 2017


Julklapp till en trädgårdsnörd
Är dagens tema och det finns mycket som kan tilltala en sådan, som till exempel ett presentkort till en trevlig blomsterbutik det skulle jag bli glad över .Jag tillhör nämligen den gruppen och då är det ju bara att känna efter vad man skulle önska sig.
Nu blir det ju inte länge förrän blomsterbutikerna börjar fresta oss med vårblommor som Fönsterviva och andra trevliga vårblommor och då kan man ju börja med att inhandla en sådan.
Liljor är andra fina en del lite exotiska som denna Kungslilja  som man även kan inhandla det gjorde jag för två år sedan.
Med en sådan julklapp så kan man handla precis vad man vill beroende på hur stort beloppet är.Sedan kan man ju även önska sig en trädgårdsresa till England eller till något annat fint ställe för att få trädgårdsinspiration.

Jag var på trädgårdsvisning en gång och ägarinnan av trädgården fyllde år under sommaren och hon brukade önska sig matjord i present något som hon brukade få en släpvagn full. Det är ju även en fin julklapp som man kan önska sig eller varför inte brunnen hästgödsel det kan verkligen kännas bra att få när den tiden kommer.
Det var dagens tema i Blommig Fredag som jag har tolkat i vanlig ordning på mitt sätt men gå gärna in på den här sidan  http://blandrosorochbladloss.blogspot.com/   för att ta del av andras tolkningar.

Önskar Er alla en riktigt fin tredje adventshelg.



4 kommentarer:

  1. Hej Margareta!
    Ett presentkort är aldrig fel, då kan man handla vad man vill.
    Ha en fin helg!
    Marika

    SvaraRadera
  2. Ja, det skulle jeg gjerne ønske meg :)
    I en 60-årsdag nylig, spleiset vi tre gamle venninner på et gavekort som skal brukes til planter til jubilantens nye terrasse. God helg!

    SvaraRadera
  3. Bra tips att ge bort blom-presentkort det ska jag testa. Härliga bilder på det som väntar oss snart igen. HA det fint. Carita

    SvaraRadera
  4. Bra idé med presentkort! Trädgårdsböcker önskar jag mig också. Ha en skön julhelg.

    SvaraRadera