onsdag 20 december 2017


Årets kortaste  och mörkaste dag
Det är precis vad den här dagen står för en kort dag och en lång natt och en mycket kort stund då kanske solen kommer sig just så pass över horisonten.Vintersolståndet något som även betyder att vi åter går mot ljusare tider igen något som de flesta längtar till.Vi har ju även fått rejält med snö vilket innebär att vår utegran är så här vacker där den står med sina ljus.
Inne i huset så står det ljusstakar i de flesta fönster som lyser upp vår tillvaro och den vackra stjärnan som är sydd i näversöm och som jag är så glad över den sitter alltid i samma fönster.Min mans faster som sytt den har många timmar på den.
Julens drottning har slagit ut och den är verkligen magnifik jag inhandlade två en röd och en vit när jag var på gång för dessa blommor vill man ju gärna ha när julen står för dörren.
Denna St Paula blommar även det så underbart att den bestämt sig för att blomma under den mörkaste av tider den är så fin med sina vita blommor. 
Inne i vårt rum så står granen klädd och klar nu får julen komma när den vill.Vi får hem dotter och måg som ska fira julen med oss och det ser man ju fram emot julafton firas i år hos bror och hans familj  där vi samlas alla syskon med familjer.

Jag önskar Er alla en riktigt fin Jul







1 kommentar:

  1. Så vackra bilder, riktig julstämning trots mörkret. Det är så skönt att vi nu går mot ljusare tider. Önskar dig en GOD JUL. Carita

    SvaraRadera