måndag 20 november 2017


 En helt vanlig Måndag i November
Som det ska när det är November så blommar den för fullt min fina Kaktus i år är den överfull med blommor dessutom.Jag brukar ställa den på undantag när den inte blommar och den gillar att bli lite grann bortglömd därför så tackar den mig med vacker blomning.
Vi kom ju hem från Göteborg  för några veckor sedan där vi hälsade på dotter och måg och där finns det så trevliga antikaffärer och naturligtvis så var jag tvungen att inköpa detta vackra fat när vi var på shopping en dag.Sedan plockade jag förstås hem några hästkastanjer för det är inga träd med sådana ting som vi har här.Det är så roligt att ta med sig hem något från naturen som man hittar i form av kottar eller annat för det blir också fina minnen.
Ute i trädgården så hänger det fortfarande kvar nypon i vår Daggros och de blir en fin kontrast mot den vita snön.


För nu har vi fått vinter och mera snö ska komma jag hoppas förstås att den kommer att ligga kvar ända fram till jul för nog skulle det vara fint med en vit jul det är ju vad man önskar.
Den här Pelargonen hade jag ställt bort för att den skulle få lite vila men när jag såg att den blommade så fick den stå i vårt köksfönster för det är så trevligt när det blommar den här årstiden. 

Jag avslutar med att tacka för Era trevliga kommentarer i mitt förra inlägg och önskar Er alla en trevlig vecka.








1 kommentar:

  1. Hej Margareta!
    Så full av blommor din kaktus är, riktigt fin. Det är vackert när snön är så vit och fin, då får den gärna ligga kvar.
    Ha det bra /Marika

    SvaraRadera