lördag 19 augusti 2017


Sensommar Söndag
Så blommar den röda Temyntan så här fint den ser man på långt håll på grund av den fina röda färgen. Här är den tillsammans med röd Kärleksört den fick jag av min granne på försommaren även den ett smycke i trädgården och den är jag så glad över.
Även denna röda Lilja fick följa med mig hem den där dagen när jag fick överta några av grannens blommor, då hon inte längre orkar ha en hel del växter i trädgården.Gissa om jag är glad över den så otroligt fin som den är.
På försommaren så hämtade jag hem denna Digitalis från en trädgårdsdag med vår förening även den jättefin.
Jag gillar verkligen Toppklocka både den blåa varianten men även den här som är vit blev så glad när jag för flera år sedan  hittade den på någon växtmarknad.Jag visste inte då att den fanns vit också.
I julas när vi hade julklappsspelet så blev denna eldkorg min jag tänkte direkt att den kan man ju använda i trädgården och plantera ett gräs .Nu växer Hängstarr i den och det blev precis som jag hade tänkt mig.Jag gillar när man kan använda en del saker på olika sätt. 
Här har jag använt en gammal konserverings kittel den som man en gång i tiden använde för att konservera olika saker på den tiden när det inte fanns kyl och frys .Hos oss har den fått ett nytt användningsområde som jag tycker blev som jag tänkte mig.


Under veckan så har vi haft trädgårdsvisning av vår trädgård, det var Torsdag kväll solen sken och det var en mycket fin kväll som gjord för att visa upp sin trädgård det kom en hel del intresserade och det blev väldigt lyckat.

Önskar Er alla en riktigt fin sensommarsöndag





 



5 kommentarer:

  1. Hej Margareta!
    Så mycket fint. Digitalisen är så vacker, ser fram emot mina som skall blomma nästa år, vita med mörkt lila prickar. Toppklockan gillar jag, men den försvinner hos mig. Temynta köpte jag en planta i helgen, har inte haft den förr. Kul att ni hade fint väder när du hade visning.
    Ha en fin söndag /Marika

    SvaraRadera
  2. Så fint du har och så roligt att du också gillar att använda saker och ting till något det egentligen inte ska användas till. Här använder vi t.ex. CD-ställ som piedestaler i trädgården och på dom ställer vi olika saker; Krukor med blommor naturligtvis, hemgjorda konstverk - också naturligtvis, ljuslykta och andra belysningar m.m. m.m.
    Susie

    SvaraRadera
  3. Så trivelig med åpen hage. De må ha hatt en fin dag hos deg. Temynten er blitt en favoritt hos meg. Jeg har de i flere farger nå. De er så herlige med sine rufsete hoder. De lyser og muntrer opp i sensommerhagen.
    Ha en fin helg.
    Jannicke

    SvaraRadera
  4. Thanks for providing good information,Thanks for your sharing.
    ก็อตซิลล่า 2015

    SvaraRadera
  5. wow !!! beautiful and so lovely work :) i really like your good idea so much.Thank for sharing.

    ดูหนัง

    SvaraRadera