onsdag 16 augusti 2017


                                    Sensommar fägring och en harpalt

New down blommar och den är så otroligt fin med sin ljusrosa färg jag är så glad över att den verkar trivas där den växer.
Denna vackra Lilja blommar även kan säga att i stort sett alla Liljor blommar vilket även är roligt inför vår visning av trädgården som vi ska ha i morgon kväll Torsdag.Denna har jag fått av min svägerska Elisabeth.
Flammentanz även den har slagit ut sina mörkröda blommor men som alltid så vill den mest hålla sig på marknivå vilket inte jag hade i tanken när jag köpte den en gång i tiden men fin är den ändå.
Här är en liten del av vår trädgård där det växer en hel del blommor av olika slag.
               Så här ser det ut  framför vårt köksfönster just nu.



Sedan så träffade jag en morgon på denna krabat en Harunge som har valt att vara i vår trädgård men även hos många andras.Kan säga att jag tänkte att hur blir det nu med våran trädgård kommer den att knipsa av en hel del blommor,jag fick lätt ångest när jag tänkte på vad den kan åstadkomma.

Nu har jag inte behövt oroa mig över det för det är endast en blomma som har råkat ut för det.Min granne kom över och hade med sig sin jakthund och han blev så till sig över doften av Hare så han började skaka och ville gärna ta ett rejält kliv in i rabatten tur att den höll sig borta just då för annars vet man inte vad som kunnat hända.

Önskar alla en fin mitt i veckan dag











2 kommentarer:

  1. Hej Margareta!
    Så fint du har det, i rabatterna. Harar har vi också som skuttar omkring. Ibland har de ätit på något, men hittills har det inte varit något stort problem.
    Lycka till med visningen.
    Ha det bra /Marika

    SvaraRadera

  2. I liked the arrows for their help in organizing your notes.
    ก็อตซิลล่า 2015

    SvaraRadera