torsdag 22 juni 2017




 Midsommar
En underbar tid som vi just nu befinner oss i och man vill absolut inte tänka på att vi just har passerat sommarsolståndet utan vi går bara vidare och bryr oss inte om det utan enbart roar oss med att enbart njuta av denna härliga tid som sommar just är. Midsommar för mig är att åka i väg till min barndomsby och plocka vilda blommor på barndomens ängar och minnas.Det gör jag dagarna innan så även det här året.
Det blev en riktigt fin bukett av ängens blommor och jag har ställt dem ute vid vår groventré där kommer de att hålla sig fina ett bra tag för de trivs inte riktigt inomhus då de börjar vissna ganska snabbt utan de är bäst utomhus.


Stället i min barndoms by där jag brukar plocka Liljekonvaljer har blivit lite stött i kanten då den som äger det har tagit matjord där och även schaktat ner jord i backen där dessa juveler växer.I fjol blev det ingen bukett men i år fick jag faktiskt till min stora glädje en fin bukett för de växer vidare på  andra ställen i backen och blommade för fullt.
Som vanligt så kommer vi att fira midsommarhelgen på detta mysiga ställe i André och Lenas fina stuga, det har vi gjort ett antal år nu dit kommer även våra vänner Lars-Olof och Ingrid.Vi får hoppas att vädrets makter är med oss men annars så har vi det så gemytligt inomhus så det går ingen nöd på oss.
Blommiga Fredagens tema Midsommar har jag tolkat på mitt sätt och visat lite grann hur jag har det denna fina helg.Gå gärna in på den här sidan   http://blandrosorochbladloss.blogspot.com/   där får Ni ta del av andras bilder på dagens tema.

Jag önskar alla en riktigt trevlig Midsommar






2 kommentarer:

  1. Härliga midsommarbilder och ha en riktigt fin midsommar. Carita

    SvaraRadera
  2. En fin bukett med ängsblommor, och vackra liljekonvaljer. Här har de blommat över för ett tag sedan.
    Glad Midsommar /Marika

    SvaraRadera