tisdag 25 oktober 2016





En mulen höstdag
I dag efter lunch så var jag förbi vårt torp och där har vi en vacker Daggros planterad och just nu så bär den så otroligt vackra Nypon.Vi har även en  planterad här hemma i trädgården och även den har ju haft många Nypon men dem har däremot fåglarna kalasat på  och det tycker jag att de har gjort rätt i för de är nog riktigt fina delikatesser kan jag tänka mig
.När jag hade förevigat vår  natur där så hade jag turen att få sällskap tillbaka av Birgitta som var ute på promenad när jag skulle promenera hemåt igen.Det var ju trevligt så promenaden gick därför lite snabbare för vi saknade inte samtalsämnen kan jag säga.
I dag har vi en mulen himmel men ganska så härligt väder även om det kom en och annan droppe från himlen i form av regn men man är ju rätt  klädd  när man beger sig ut så det gör inte så mycket.
Den här kransen som jag gjorde för ett antal år sedan den vill jag gärna ha på vår dörr.Jjag limmade fast med värmepistol kottar på en halmkrans den får jag ofta snygga till för fåglarna har en förkärlek för den de kanske hittar någon godsak i den.Nu är det inga som helst problem då jag har gott om kottar.Kransen kan jag ha uppe hela året om jag vill men i bland så får den komma in och vila då blir det någonting annat som jag hänger dit.
Den här fina Spirean som jag tror heter Little princess har vi haft i vår trädgård i många år jag gillar den verkligen för det är en låg buske den håller sig på sin plats och blommar fint varje sommar den kan jag varmt  rekommendera.
Nu på hösten så blir den även fin med sina varma höstfärger så även nu är den vacker det är roligt med sådana växter.Det börjar vara många träd som har fällt sina blad så därför så är det extra roligt när det finns någonting som lyser upp fortfarande.

Jag få därmed önska alla en riktigt fin fortsättning på dagen och sedan så vill jag tillägga att jag blir så glad över kommentarer som jag får de värmer verkligen .

 

 


 

1 kommentar:

  1. Hej Margaretha!
    Jag tror att jag har samma spirea, så bra då fick jag ett namn till den. Den är vacker när den blommar. Vacker krans. Borde göra en, nu finns det material, både löv och annat. Ha det fint /Marika

    SvaraRadera