lördag 3 september 2016




 Septemberbilder
Det är så roligt att vandra i trädgården och se att man har lyckats plantera en hel del som blommar även på hösten.Det är ju trots allt en hel del vackra blommor som blommar då och är så fina i sina färger i den här rabatten så finns både Fackelblomster,Höstflox men även andra blommor som man inte ser på den här bilden.
Naturligtvis så måste man ju plocka in en bukett vackra höstblommor när de ändå finns i trädgården så länge det går brukar jag göra det..



Det här att plocka in egenodlade Tomater är en ynnest av lycka jag kan säga att vårt växthus det vill jag inte vara utan är så glad över att vi skaffade det för några år sedan.Har även odlat Gurka och det blev ett flertal som vi har använt till sallader eller som gott pålägg på smörgåsen.
När jag är ut på mina skogspromenader brukar jag stanna till på ett ställe och plocka mig en näve röda vinbär som jag mumsar i mig, de är så goda just nu när det har mognat ordentligt.
I dag har jag satt upp på väggen i vår hall den här vackra höstbonaden har köpt den på en marknad jag gillar dessa bonader som berättar hur det kunde se ut förr i tiden.

Vi har i dag haft en mulen  höstdag även om solen har lyst med sin frånvaro så har det ändå varit en riktigt fin Septemberlördag.

Ha det gott alla som tittar in på min sida






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar