måndag 2 maj 2016





 Sköna Maj välkommen
I och med att Maj kom så kom även den med värme vilket innebär att mina sådder har fått flytta ut till vårt växthus där får de både ljus och värme som de behöver.I år så blev det en hel del som jag har sått  det här är bara en bråkdel men jag kommer kanske att dela med mig av dem men annars så har jag plats för alla i trädgården.
I går när vi var på vårt torp så flög flera av dessa Citronfjärilar omkring och de är inte lätt att fota men till slut så fick jag möjlighet då den satte sig för att spisa i vår Tibast och se så vackra färger tillsammans. I och med det så var min lycka gjord för jag har försökt länge men man ska inte ge upp utan till slut så kommer möjligheten som den gjorde i går.
I och med att värme och sol har kommit så börjar även gräsmattorna få en vacker ton av försommargrönska och det mesta börjar få en härligt grön kulör det är verkligen en helt underbar tid.Sommarfåglarna har kommit och grannen berättade att de slåss om holkarna och då har de ganska många att välja på.
I dag blev det fika i vår glasveranda då det just då var lite svalare här är det alltid mysigt att sitta och inta eftermiddagsfikat då det inte går att sitta ute.
Hos grannen Valda så blommar det för fullt i gräsmattan av dessa Krokusar de är verkligen vackra i färgen. Med det så önskar jag alla en fin fortsättning på dagen.
 
 
 
 
 

2 kommentarer:

  1. Flott at du endelig fikk et bilde av sommerfuglen !
    Det er herlig med vår, grønnfargene og den første blomstringen.
    Ha en fortsatt fin vår:-)
    Eirin

    SvaraRadera
  2. Det är lätt att det blir för många krukor då man håller på. Men då är det roligt om någon annan kan få en och annan planta. / Britt

    SvaraRadera