onsdag 17 september 2014





I dag
Efter lunch så åkte vi i väg till vårt torp jag ville bara se hur det såg ut där och konstaterade att i morgon så blir det att åka hit och göra höst.Jag såg då att Blåklockorna vid vägrenen de har minsann inte gett upp ännu utan de blommar vidare även om det börjar vara kyligare ute de är av segt virke om man nu kan säga det om späda blommor.
Jag hade i tanken att promenera hem därifrån för det är bara två kilometer hem till vårt hus därifrån så det blir en lagom promenad och nu så är det dessutom så vackert när man går vägen fram för naturen börjar förbereda sig för kallare väderlek.Jag mötte även en bekant efter vägen så vi stod och pratade en stund men vi kände båda att man måste röra på sig för annars blir man kall.
När jag kom hem sedan så möter mig den här vackra "Streptusen" som jag har i vårt köksfönster  den är alldeles full av vackra klockor och det är så roligt att ha det som blommar i fönsterna.
I går så var vi på dagsverk till våra vänner i Kåge jag torkade fönster och maken hjälpte till att gräva ner en kabel till deras TV.Den här vackra Dahlian står inbjudande vid deras entré och välkomnar oss.Vi hade en fin dag med sol och vi kunde sitta ner en längre stund på eftermiddagen och inta det det goda fikat och även njuta av dagen.Dagen avslutades sedan med en god Laxmiddag.
I kväll ska vi på berättarcafe som är i byns bönhus vilket jag ser fram emot.Ha det nu så bra resten av dagen för det ska jag ha.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar